Д-р Giorgos Sakkas

Д-р Giorgos Sakkas е професор по здравеопазване в Plymouth Marjon University, Великобритания. Той е превел на гръцки книгата на Umberto Pelizzari “The Manual of Free Diving” и от 2008 е инструктор в International Apnea Academy Instructor. Dr Sakkas е автор на над 100 изследвания в областта на човешката физиология и патофизиология.

Scott Free Racing

Първата екстремна марка, посланик на Vostok-Europe се включиха в състезанието в САЩ – Scott Free Super Boat World Champion Racing Team. Бащата и син Steve и Stephen Kildahl са сред сериозните претенденти от 1985 насам.

Žydrūnas Savickas

Този респектиращ човек е най-силният мъж в света. Zydrunas Savickas (“BIG Z”), многократен носител на купите WORLD’s STRONGEST MAN, EUROPE’s STRONGEST MAN и IFSA STRONGMAN също е посланик на VE.

Big Z носи единствено персоналната си “BIG Z” версия на Lunokhod-2. Този автоматичен часовник има всичките титли на спортиста, гравирани на капака на касата си.

Jurgis Kairys

Посланика на Vostok-Europe Jurgis Kairys никога не позволявал небето да е неговата граница. Той е сред най-известните акро пилоти на света. Литовецът Kairys държи много световни рекорди и го наричат „пилот на пилотите“. Като аеро инженер, Kairys участва в разработката на много акро самолети Sukhoi, включително собствения си модел “Juka”. Той е многократен шампион на World Grand Prix of Aerobatics Overall Champion  и е изобретател на няколко маневри, сред които “Колелото на Kairys”.

Benediktas Vanagas

Запознайте се с човека, спечелил последния Дакар с частен отбор. Той е сред най-многостранните пилоти и посланик на Vostok-Europe. В последните 15 години Vanagas е участвал в безброй ралита и други автомобилни събития по целия свят, включително Рали Дакар, което наскоро спечели.

João Rainho

Бивш португалски морски пеххотинец, João Rainho започва кариерата си на тежководолаз през 2005 и обикновено работи на дълбочина около 100 метра. Само няколкостотин души в света са способни на това.

João Rainho тества часовниците Vostok Europe в реални условия, с гмуркане с инертни газове, барокамери и декомпресия при излизането на повърхността.